Aleksandra Perović: Majčinstvo je najlepši posao

Aleksandra Perović: Majčinstvo je najlepši posao

Autor: | 03/11/2013

0

Aleksandra Perović, nekadašnja članica grupe "Mobi Dik", a potom solo pevačica, već izvesno vreme odsutna je sa estradne scene. Međutim, pevačica kaže da je sve vreme veoma aktivna, kako na fakultetu na kome je zaposlena kao asistent, tako i u majčinskim obavezama, a do kraja godine trebalo bi da doktorira.
- Istina je da sam smanjila estradne aktivnosti, ali sam, na primer, cele prošle školske godine, iako u trudnoći, bila aktivna na fakultetu, gde radim kao asistent. Sve vreme trudnoće sam radila, a 6. avgusta sam rodila sina Pavla.
Aleksandra kaže da joj mama mnogo pomaže u čuvanju deteta, ali se i ona odlično snalazi u novoj ulozi.
- Nema ništa lepše nego brinuti o svom detetu, pratiti njegov rast i razvoj, svaki novi pokret, osmeh... Dobro se snalazim u svemu, tim pre što imam i određeno iskustvo, jer je moj brat rođen kada sam imala deset godina, tako da sam već tada naučila neke stvari oko podizanja deteta - rekla je Perovićeva.
Aleksandra kaže da su podeljena mišljenja na koga liči sin.
- I na mene, i na tatu, što je sasvim normalno. Pavle je vesela, nestašna beba, pravi dečak i pravi lav. Aktivna je beba, kakva sam i ja bila sve vreme trudnoće, tako da sam to verovatno prenela na njega - rekla je Aleksandra koja se sprema da do kraja godine doktorira, odnosno dobije zvanje docenta.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin