Lejdi Gagu ostavio dečko

Lejdi Gagu ostavio dečko

Autor: | 04/11/2013

0

Lejdi Gagu navodno je ostavio njen dečko, glumac Tejlor Kini. Mediji pišu da je njihova veza u poslednje vreme u problemima zbog pevačicinih brojnih poslovnih obaveza oko promocije novog albuma.
- Tejlor joj je rekao da je ona udata za svoju karijeru, a on ne može da se nosi sa Gagom megazvezdom i svim njenim opsesijama i alter-egoima - rekao je izvor za britanski "The Sun", te dodao:
- Dopada mu se kada je opuštena, ali skoro nikada se ne viđaju. Gaga nikad ne prestaje da radi, ona piše pesme i kada je pod tušem, a dok spava sanja nove odevne kombinacije.
Tridesetdvogodišnjem glumcu smeta što nikada ne provode vreme sami, pošto je ona stalno okružena asistentima i telohraniteljima, te da par, koji nije viđen zajedno od avgusta, samo jednom mesečno može da provede zajedno.
Gaga je sinoć na dodlei "YouTube" muzičkih nagrada predstavila svoj novi singl "Dope", dok je Tejlor veče proveo sa kolegom Britani Karan na bejzbol utakmici. Ipak, izvori dodaju da za njihovu vezu još ima nade, pošto pevačica želi da porazgovara sa svojim dečkom tokom predstojećeg praznika Dana zahvalnosti.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti