Nataša Bekvalac: Uređenje novog doma po pravilima feng šuija

Nataša Bekvalac: Uređenje novog doma po pravilima feng šuija

Autor: | 13/11/2013

0


Nataša Bekvalac je početkom godine kupila stan na Senjaku, ali ne planira da se u njega useli dok u potpunosti ne bude uređen u skladu sa pravilima feng šuija, drevne kineske metode opremanja životnog prostora.

Pevačica je veliki ljubitelj alternativnih i drevnih veština, pa je odlučila da i prostor u kojem će živeti uredi na taj način. Kako saznaje “Blic“, Nataša je angažovala stručnjaka za feng šui, koji već oprema njen stan na Senjaku.

Useljenje je planirano, ako sve bude teklo po planu, za kraj decembra. Iako je bilo planirano da se pevačica skući krajem novembra, ona ipak ne žali što će to još malo prolongirati.

- Nataši je jako važno da joj stan u kojem će živeti sa Hanom bude uređen na taj način, kao i da se ona u njemu oseća uravnoteženo i smireno. Nije želela sama da eksperimentiše sa tim, pa je za to zadužila stručnjaka, koji već uveliko kupuje nameštaj za nju i pravi planove - rekao nam je jedan od njenih prijatelja.

On dodaje kako je Nataša oduševljena ovom veštinom, kao i da je osetila blagodeti boravka u prostorijama koje su već uređenje po tom principu.

- U razgovoru sa stručnjakom za feng šui Nataša je saznala da se njegovom primenom celoj porodici, ali i njihovim potomcima na neki način obezbeđuje blagodet. To je samo bio dodatni razlog da ovako uredi svoj stan, a zna da će se i Hani i Vladi dopasti - rekao je njen prijatelj.

Natašina odluka da dom uredi po feng šuiju ne treba da čudi ako se uzme u obzir da je pevačica već ispobala blagodeti i alternativne medicine. Ona se početkom ove godine intenzivno podvrgavala rekonekciji - seansama koje za cilj imaju povezivanje energetskih tačaka na telu i uspostavljanje opšte harmonije organizma, kao i veze sa univerzumom.

Ova istočnjačka metoda uređenja enterijera uveliko je popularna kod poznatih u Srbiji. Bivši Severinin verenik, Milan Popovć među prvima je uredio svoj život u skladu sa njom. Tu su i Vesna Zmijanac, Milan Stanković, Ognjen Amidžić, Romana... Čak su i Bojana Rajić i Vladimir Stojković stan u kojem je trebalo da žive opremali po feng šuiju, ali su se rastali pre nego što su se uselili.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još