Dakota Džonson: Zaplakala sam kada sam saznala da sam dobila ulogu u "50 nijansi sive"

Dakota Džonson: Zaplakala sam kada sam saznala da sam dobila ulogu u "50 nijansi sive"

Autor: | 17/11/2013

0

Dakota Džonson, koja će igrati Anastasiju Stil u adaptaciji popularnog romana "Pedeset nijansi sive" E. L. Džejms, otkrila je da je zaplakala kada su joj javili da je dobila ulogu ovom filmu.
- Telefon je zazvonio, a ja se sećam da sam gledala groz prozor svog stana u stan preko puta ulice. Gledala sam sve te ljude iza njihovih prozora i pomislila sam: "Koliko čudno bi bilo da sada gledam ove ljude kako vode ljubav?" Onda su mi rekli da sam dobila ulogu i ja nisam mogla da progovorim. Osetila sam veliko olakšanje. Nisam mogla da prestanem da plačem. Suze su bukvalno tekle iz mojih očiju jer sam bila pod velikim stresom - ispričala je ona.
Dvadesetčetvorogodišnja kćerka Melani Grifit i Dona Džonsona u filmu će glumiti uz britanskog glumca Džejmija Dornana, koji će igrati Kristijana Greja. Iako se radi o kontroverznom erotskom romanu, Dakota kaže da je njoj ova priča romantična.
- Zaista sam je razumela. To je neverovatna ljubavna priča i to je razlog zašto je uticala na mnoge ljude - zaključila je ona.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin