Robert de Niro: Žao mi je što ranije nisam sarađivao sa Mišel Fajfer

Robert de Niro: Žao mi je što ranije nisam sarađivao sa Mišel Fajfer

Autor: | 17/11/2013

0

Robert de Niro izjavio je da mu je žao što nikada ranije nije sarađivao sa Mišel Fajfer, sa kojom glumi u novoj akcionoj komediji "Malavita". Legendarni glumac toliko je uživao snimajući sa Mišel, koja u filmu igra njegovu suprugu, da se nada da će imati još prilika da zajedno glume.
- Sjajno smo se proveli. Voleo bih da smo imali priliku da radimo zajedno ranije u našim karijerama, ali to se nikada nije desilo... Tako da se nadam da ćemo ovo ponoviti - rekao je De Niro u jednom intervjuu.
Mišel, koja se ovim filmom vratila na filmsko platno nakon što se na nekoliko godina povukla iz javnosti kako bi imala više vremena za svoju decu, 20-godišnju Klaudiju i 19-godišnjeg Džona, kaže da joj je porodica i dalje važnija od karijere.
- Sve je stvar izbora i prioriteta. Mislim da su žene spremne da svoju decu stave ispred sebe i svojih karijera, ili makar da pokušaju da žongliraju sa obe stvari, ali mislim da je na kraju krajeva za mene porodica na prvom mestu i uvek će biti tako - istakla je ona.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još