Tamara Dragičević: Povreda tokom snimanja šoua "Tvoje lice zvuči poznato"

Tamara Dragičević: Povreda tokom snimanja šoua "Tvoje lice zvuči poznato"

21/11/2013

0

Glumica Tamara Dragičević na jučerašnjem snimanju emisije "Tvoje lice zvuči poznato" doživela je nezgodu i tom prilikom povredila nogu, zbog čega je završila u Urgentnom centru.
Do nezgode je došlo u studiju na Košutnjaku dok se glumica pripremala da imitacijom oživi kralja popa Majkla Džeksona.
- Ni moja mama još nije saznala šta se dogodilo, a vi jeste - rekla nam je iznenađeno Tamara kada smo je pozvali da pitamo kako se oseća.
- Pala sam dok sam se muvala iza scene i čekala svoj red da snimim imitaciju. Nekoliko sati sam provela u Urgentnom centru. Dali su mi infuziju dok su me previjali, ali bitno je da će sve biti u redu - rekla nam je Tamara.
Ona je dodala i da se po izlasku iz Urgentnog odmah vratila na snimanje emisije.
- Mnogo me boli, ali na svu sreću, povreda nije strašna. Izdržaću dok ne završim sa snimanjem, to je sigurno. Povreda me neće omesti da i u sledećim emisijama dam sve od sebe - rekla je glumica za "Blic".
Da snimanja popularne emisije nisu nimalo laka, svedoči i podatak da ovo nije prva povreda takmičara od početka sezone. Tako je Aleksa Jelić imao problema sa kolenom zbog čega je išao i na terapiju, a nešto bolje je prošla Sneki, koja je zbog imitacije Madone dobila modrice.

Izvo: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti