Robi Vilijams: Plašim se da bi moja kćerka mogla da upozna nekog poput mene

Robi Vilijams: Plašim se da bi moja kćerka mogla da upozna nekog poput mene

Autor: | 21/11/2013

0

Robi Vilijams, koji je pre 14 meseci dobio kćerku Teodoru Rouz, za suprugom Aidom Fild, kaže da mu je porodica sada na prvom mestu. Slavni britanski pevač ispričao je za "Daily Star" kako se osećao kada mu je kćerka prvi put rekla da ga voli.
- Bio sam u spavaćoj sobi sa Teodorom Rouz, igrali smo jednu igru kada gledamo kroz prozor i mašemo ljudima. Rekao sam joj da je volim, a moja mala devojčica mi je odgovorila: "Vojim te" - prisetio se Robi, te dodao:
- To mi je sada najvažnije, to što sam dobio takvo zadovoljstvo, i sve što želim da radim je da budem njen tata a sve ostalo su trivijalne gluposti.
Robi je otkrio i da je zabrinut da bi njegova kćerka mogla da upozna nekog poput njega kada odraste, ali se nada da će je vaspitati tako da pravi pametne izbore.
- Plašim se da da bi ona mogla da upozna nekog kao što sam ja kada bude imala 16 ili 36 godina, i šta će uraditi ako joj se to desi. Ali mislim da je mladoj osobi, kao i bilo kojoj drugoj osobi, potrebna ljubav, vreme i poštovanje, i ako joj to i pružimo, onda verujem da će praviti pametne izbore.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još