Arnold Švarceneger i Silvester Stalone: Najveće akcione zvezde na premijeri filma "Plan Bekstva"

Arnold Švarceneger i Silvester Stalone: Najveće akcione zvezde na premijeri filma "Plan Bekstva"

Autor: | 21/11/2013

0

Najveće zvezde akcionih filmova, Arnolda Švarcenegera i Silvestera Stalonea, od danas možete gledati u našim bioskopima, u filmu "Plan bekstva". Legendarni glumci prisustvovali su nedavno u Njujorku premijeri ovog filma. Više od dvadeset godina Stalone i Švarceneger se takmiče za prvenstvo u ovom filmskom žanru, međutim nikada do sada nisu bili rame uz rame u filmu dostojnom suparnika. Ostvarenje reditelja Mikaela Hafstrema prati priču o najvećem svetskom ekspertu u projektovanju zatvorskih bezbednosnih sistema, koji je na prevaru zarobljen u utvrđenju koje je sam projektovao, a u kojem su smešteni najozloglašeniji svetski kriminalci.
Silvester Stalone bio je privučen, kako kaže, scenarijom filma.
- Današnja publika je inteligenta i zahtevna - rekao je glumac i dodao:
- Ona traži da im se pruži nešto što do sada nisu imali priliku da vide, a to smo svakako Arnold i ja na ekranu. Ovo je nešto što ljudi ne mogu ni da zamisle da mi možemo. Mnogo je akcije, ali i scena za razmišljanje.
Švedski reditelj Hafstrem bio je oduševljen pričom i obrtima koji je prate i koji čine ovaj film uzbudljivim. Kako kaže, svi volimo da budemo iznenađeni situacijom ili likovima, ali i dodaje:
- Nije samo reč o akciji. Ovo je film bogat kompleksnim i interesantnim likovima, kao i odličnom avanturom.
Stalone veruje da su likovi neodoljivi, uverljivi i krajnje nepredvidivi.
- Pročitao sam toliko scenarija do sada i već bih na tridesetoj strani zno kako će se priča završiti. Čitajući ovaj scenario ni u jednom trenutku nisam znao šta će se desiti na kraju - rekao je Stalone.
On se i sam oprobao kao reditelj i sa te tačke pozdravlja rad švedskog reditelja Mikaela:
- Malo šta je sa njim prepušteno slučaju. Vrlo je tačan. Posvećen je svakom liku posebno.
Suparništvo između ova dva velikana dovelo je do njihovog razvoja kao umetnika, ali onda i do konačnog prijateljstva.
- Bili smo takmičarski nastrojeni. Uvek je bilo, ko je imao najbolje mišiće, ko je imao više posekotina, kao i scena sa pištoljima. Ali, poštovali smo se - rekao je Švarceneger.
Danas za kolegu kaže da je on iskusan glumac, reditelj i pisac.
- Dao je puno saveta Mikaelu, koji je hteo da prihvati njegove ideje.
U filmu igra i poznati muzičar, Fifti Sent, koji je izjavio:
- Ovaj lik je potpuno drugačiji od svega što sam ranije radio. Reditelj je u meni prepoznao talenat koji i nije toliko očigledan i nadam se da će moji fanovi, kada budu gledali film moći da se fokusiraju na sam lik i na moju glumu, a ne na činjenicu da je Fifti Sent u filmu.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još