Šaban Šaulić: Otkrio pravu istinu o svom zdravstvenom stanju

Šaban Šaulić: Otkrio pravu istinu o svom zdravstvenom stanju

Autor: | 22/11/2013

0

Pevač Šaban Šaulić dao je intervju za "Blic Tv" u kojem je objasnio da njegovo zdravstveno stanje nije kritično i da će na operaciju otići posle novogodišnjih praznika, kada se vrati sa turneje po Americi i Kanadi. On je rekao da su mediji skloni da "od jarca prave magarca" i da se nada da su se poštovaoci njegove muzike uverili da je on dobro.
- Išao sam na godišnju kontrolu, koju bi svako trebalo da uradi. U Americi je to normalno, kod nas nije, ovde ako te mediji vide ispred bolnice, gotov si -, ispričao je Šaban "Blicu" i dodao da on često ide u Hitnu pomoć.
- Imam prijateljicu koja tamo radi. Daje mi nešto što ona tamo spremi da isperem grlo, to malo grgoćem i bude mi bolje. Ili ako imam neku kijavicu, ja pravo odem kod nje, ona samo "tras" - injekciju i začas ozdravim - odao je Šaban.
Pevač pakuje kofere za turneju po Americi i Kanadi koja ga čeka u drugoj polovini decembra, a završiće se novogodišnjim koncertom u Atlanti.
- U Kanadi nisam bio godinama, a u Americi sam bio prošle, ili pretprošle. Sada me je taj menadžer ponovo pozvao i dogovorili smo nastupe u nekim gradovima gde nismo bili, a u nekim gde je bilo veliko interesovanje ćemo ponoviti - kaže Šaban i dodaje da mu je izuzetno drago što će se sresti sa publikom u Kanadi.
- Ljudi su vapili da dođem tamo, ali glupo bi bilo da idem zbog dva dana. Ali sada smo iskombinovali malo Kanada, malo Amerika, da se isplati i njemu i meni normalno da se malo družim sa ljudima iz Kanade, da im dam srce i ja njima i oni meni - rekao je Šaulić.
Kralj narodne muzike dodao je da ga kada se bude vratio očekuje hirurška intervencija.
- Kada sam bio na kontroli pravi doktor koji operiše baš taj deo koji je kod mene malo uvećan, rekao mi je "Aman brate, ovo još nije za operaciju" - rekao je Šaban ne otkrivši okakvoj je operaciji reč. Pevač je dodao da mu je doktor sugerisao da intervenciju obavi da bi psihološki bio smireniji, ali da njegovo zdravstveno stanje nije kritično.

Autor: Life Content

Izvor: Blic
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti