Džon Majer i Kejti Peri planiraju bebu

Džon Majer i Kejti Peri planiraju bebu

Autor: | 23/11/2013

0


Pop pevačica Kejti Peri i muzičar Džon Majer planiraju da imaju decu. Kejti se nada da će uskoro zatrudneti sa svojim 36-godišnjim dečkom i oboje su oduševljeni činjenicom o zasnivanju porodice.
- Kejti je pre nekoliko nedelja izrazila želju da postane mama, a Džon je rekao da bi voleo da ona bude majka njegovog deteta - rekao je izvor i dodao:
- Bliski krug prijatelja rekao je da nećemo još dugo čekati na ovu srećnu vest. Kejti je već počela da pazi na svoje zdravlje pa je tako tokom nedavnog nastupa kada je trebala da visi u vazduhu na 9 metara visine odbila da to uradi jer nije želela da izlaže svoje telo naporima.
Prijatelji Kejti Peri zabrinuti su za nju jer žuri sa ovom odlukom, posebno zato što je Džon prethodno bio u vezi sa Tejlor Svift, Džesikom Simpson i Dženifer Eniston i ima dugu listu propalih romansi.
- Kejtini prijatelji misle da je ona suviše tvrdoglava i neće uzeti u obzir njegove bivše propale veze. Ipak, Kejti misli da će Džon biti odličan otac i da će beba učvrstiti njihovu vezu - rekao je izvor.

Tekst: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još