Ana Kokić: Nikada se nisam trudila da svoj talenat stavim u prvi plan

Ana Kokić: Nikada se nisam trudila da svoj talenat stavim u prvi plan

Autor: | 23/11/2013

0


Pevačica Ana Kokić najveće je, a mnogima i najprijatnije iznenađenje u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato". Kokićeva je iz subote u subotu sjajnim imitacijama pretežno svetskih kolega pokazala da je i te kako talentovana za ples i pevanje, a u subotu uveče je gledamo u ulozi prošlogodišnje pobednice "Evrosonga", Šveđanke Lorin.
- Svaka imitacija je za mene posebna. Spremam ih sa mnogo truda i pažnje. Ipak, Pink je bilo najteže "uvežbati", jer smo imali nepuna dva dana da se spremimo za sve one vratolomije. Imitacija Psaja je izazvala najviše reakcija i pozitivnih komentara kod publike. Drago mi je što u svakoj emisiji uspem da nasmejem i oraspoložim ljude.

Da li vas je pogodila kritika Slađane Milošević?
- Mi ne smišljamo koreografiju, već kopiramo nastupe naših kolega. Kao Slađana Milošević bila sam statična i to je bilo presudno da dobijem najmanje poena, jer su ostali takmičari imali zahtevnije koreografije. Njene kritike me nisu pogodile. Znam da sam zadatak odradila kako treba.

Šta vam je doneo, a šta oduzeo angažman u ovoj emisiji?

- Shvatila sam da sam u karijeri napravila jednu veliku grešku. Nikada nisam bila nametljiva i nisam se preterano trudila da svoj talenat stavim u prvi plan, već sam uvek nesvesno dozvoljavala da neke sporedne stvari grade sliku o meni. Tu grešku sada ispravljam. Uživam dok pokazujem šta sve mogu i koliko mogu, i što publika to sa oduševljenjem prihvata. Ovom prilikom zahvalila bih se svima koji mi svakodnevno pružaju podršku svojim komentarima i komplimentima, jer mi je to motiv više da budem još bolja. Jedino što mi trenutno nedostaje jeste malo više slobodnog vremena i sna. Ali ne bunim se. Sve ovo mi prija.

U kožu koje poznate ličnosti biste želeli da uskočite do kraja serijala?
- Pre početka šoua imala sam želju da se nađem u koži nekoliko popularnih zvezda, ali sada mi to više nije bitno jer sam kroz ovih nekoliko emisija shvatila da je svako poseban na svoj način i ima nešto specifično.

Koga biste voleli da vidite od kolega u ulozi Ane Kokić?
- To je teško pitanje. Ne znam stvarno. Ako me neko nekada bude imitirao, za mene će to biti veliko priznanje i sa zadovoljstvom ću to gledati.

Dalji planovi?

- Dok se ne završi šou ne mogu ništa da planiram. Trenutno sam posvećena tome i nastupima, a tek početkom sledeće godine počeću da radim na novim pesmama i malo više da se posvetim scenskim nastupima.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin