Demi Mur proslavila razvod od Eštona Kučera

Demi Mur proslavila razvod od Eštona Kučera

Autor: | 24/11/2013

0

Po povratku iz Indije, gde je boravila kako bi pronašla duševni mir, slavna glumica Demi Mur, u društvu kćerke Rumer, konačni rastanak od bivšeg supruga Eštona Kučera proslavila je večerom u jednom elitnom restoranu u Los Anđelesu.

Budući da povod nije bio radostan, poznata pedesetogodišnjakinja nije izgledala srećno. Posle šest godina braka Demi Mur i Ešton Kučer rastali su se 2011. godine, a kao jedan od razloga navodi se neverstvo tridesetpetogodišnjeg glumca. Posle dve godine surove bitke, slavni par uspeo je da se dogovori o imovini i na taj način brakorazvodni postupak privede kraju.

- Advokati obe strane dugo su se dogovarali o finansijama, odnosno koliko Ešton duguje Demi. Ipak su postigli dogovor, prihvatljiv za obe strane - izjavio je blizak prijatelj popularnog para za "Njujork post".

Glavna glumica čuvenog filma "Duh" tražila je alimentaciju od bivšeg muža, pošto je on, otkako se pridružio postavi serije "Dva i po muškarca", postao jedan od najplaćenijih televizijskih glumaca. Ona je smatrala da zaslužuje i deo Eštonove investicione kompanije "Grejd-A", koja se procenjuje na oko sto miliona evra. Na početku je tražila polovinu njegove zarade, ali pošto je Ešton objasnio da je bogatstvo stekao posle njihovog rastanka, Demi Mur je pristala na manji procentualni deo.

Piše: Jelena Popović

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti