Mirjana Božović: Nakon otkazanog venčanja, ipak se udala za Željka Rutovića

Mirjana Božović: Nakon otkazanog venčanja, ipak se udala za Željka Rutovića

Autor: | 26/11/2013

0


Bivša misica i nekadašnja učesnica rijalitija "Farma" Mirjana Božović i biznismen Željko Rutović upriličili su svadbeno veselje pre dva dana u beogradskom hotelu "Hajat"! Bračni par, koji ima sina, trebalo je da se venča u maju ove godine, ali, kako tvrde naši dobro obavešteni izvori, svadba je bila otkazana zbog Željkovog lošeg zdravstvenog stanja.

- Na svu sreću, Željko, koji je imao problema s pankreasom, sad se dobro oseća i organizovali su mnogo lepo veselje, na kojem je bilo mnogo njihove rodbine, prijatelja i pevača, među kojima je i Zorica Brunclik - kaže izvor.

Inače, Mirjana i Željko dobili su sina Ognjena početkom marta 2012. godine. On je nekad bio žestok momak, jedan od malobrojnih preživelih iz dokumentarnog filma "Vidimo se u čitulji", a sad je vlasnik hotela, kockarnica, kao i lanca brze hrane. Mirjana Božović pobedila je na izboru za mis 2007. godine. Posle isteka jednogodišnjeg mandata posvetila se manekenskoj karijeri, a publika ju je bolje upoznala u rijalitiju "Farma", posle čijeg završetka je upoznala Željka i s njim ušla u vezu.

mirjana bozovic udaja

mirjana bozovic svadba zorica

mirjana bozovic zeljko rutovic-

Izvor i foto: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti