Milena Vučić: Iznenađenje od supruga povodom rođendana i godišnjice braka

Milena Vučić: Iznenađenje od supruga povodom rođendana i godišnjice braka

Autor: | 26/11/2013

0


Kantautor Nikola Burovac je supruzi i koleginici Mileni Vučić upriličio žurku iznenađenja povodom njenog dvadeset sedmog rođendana. On je svoju dragu tretirao kao holivudsku zvezdu, pa je po nju došao u limuzini i doveo je do restorana gde su ih čekali prijatelji. Milenin rođendan nije bio jedini razlog za slavlje ovog muzičkog bračnog para. Naime, na dan rođenja lepe Podgoričanke, pre godinu dana Milena i Nikola su izgovorili sudbonosno „da“ u crkvi „Sveti Sava“ na Vračaru. Prva godina bračnog života im je veoma prijala, pa osim što se privatno ne razdvajaju, sve češće i poslovno sarađuju. Nikola se posebno potrudio da svojoj izabranici priredi zabavu dostojnu godišnjice njihovog braka, koju će dugo pamtiti.
- Sve što radim u životu, radim u trenutku inspiracije, jer kada se nešto predugo planira, nikada ne bude onako kako si očekivao. Milena je mislila da ćemo otputovati negde na nekoliko dana, ali to je bilo isuviše očigledno, pa sam želeo da je iznenadim. Imao sam potrebu da taj važan dan u našem životu podelim sa ljudima koje volimo. Naš drug Uroš Savić došao je po nas limuzinom. Želeo sam da ima simbolike, jer nas je on vozio i na svadbi, a Mileni su oči bile pune suza.
Milena je bila veoma dirnuta muževljevim gestom jer nije ni slutila da joj priprema takvo iznenađenje. Simpatična pop pevačica za „Hello!“ ističe da joj Nikola svakog dana, bez obzira da li ima povoda ili ne, priredi neki romantičan čin.
- Nikola je predivan muž, veoma je emotivan, svojom ljubavlju on boji moje dane najlepšim bojama. S obzirom na to da se on prvi budi, svako jutro me iznenadi nekim stihom koji napiše, i to me čeka uz sok i kafu. Očekivala sam iznenađenje, a to što su me sačekali naši prijatelji i što smo u opuštenoj atmosferi uživali do zore, bio je pun pogodak. Život čine male stvari, oduvek sam maštala, kao i svaka devojka, da nađem muškarca koje će me neizmerno voleti, razumeti, kome ću biti centar sveta, i sve to sam dobila. Ne bih volela da zvuči poput klišea, ali ljubav je samo sreća. Tu nema mnogo pameti. Ne postoji pravi izbor, postoji sreća i znakovi kraj puta koje treba prepoznati.
Znakove je prepoznao Nikola, koji ne krije da je protekla godina za njega bila jedna od najlepših u životu.
- Bojim se da veličam ljubav koju osećam prema Mileni, ali kao da sam još u nekom polusnu, apsolutno živim za tu ljubav svaki dan. Da sam birao i tražio pravu ljubav, verovatno je ne bih ovako doživeo, voleo bih da svaka godina našeg života bude ispunjena emocijama kao ova. Barem narednih sedamdeset godina, toliko planiram. Moj život je ispunjen muzikom, a žena koju volim daje mu smisao - kaže Nikola. Milena dodaje.
- Proveli smo vreme kako smo želeli, uz muziku i ljubav. Mi smo par, tako smo i kreirali naš život. Zajednički smo ostvarili naše želje i ciljeve. Volim brak, volim naš početak i radujem se svemu što dolazi, jer znam da ću uz Nikolu voditi život kakav želim.
Sledeći logičan korak koji Nikola i Milena planiraju je proširenje porodice, što s nestrpljenjem priželjkuju, mada priznaju da su pomalo sebični i da žele još neko veme da uživaju u svojoj ljubavi.
- Uvek kada pomislim da ćemo jednog dana imati bebu sav se naježim od sreće i nestrpljivo očekujem taj dan. Verujem da ću biti najbolji otac na svetu, ali moram da priznam da smo još pomalo sebični i upućeni jedno na drugo jer želimo sve vreme ovog sveta samo za nas. Planiramo da se u naredne dve godine ostvarimo kao roditelji. Sigurno ćemo imati veliku porodicu, bar troje dece - zadovoljno ističe Nikola. Njegova supruga dodaje:
- Jedva čekam da postanem majka i znam da ću tada biti srećnija. To je, ipak, suština našeg postojanja, da imamo naslednike i ostavimo nešto iza sebe. Kao što je Nikola napomenuo, mi smo kao sijamski blizanci, a kada se razdvojimo na nekoliko sati, to je kao večnost. Sada smo okrenuti muzici i karijeri, imamo mnogo planova koje ćemo ostvariti. Brzo će proći i te dve godine i eto naše bebe.

Piše: Jelena Vlahović, Life Content
Foto: Janko Petković
Mesto snimanja: „Witch bar“

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti