Keli Roland se verila

Keli Roland se verila

Autor: | 28/11/2013

0

Keli Roland uskoro će, prema pisanjima medija, izgovoriti sudbonosno "da" svom dugogodišnjem dečku i menadžeru Timu Viterspunu. Nekadašnja članica grupe "Destiny's Angels" podstakla je glasine da se veriila kada je pokazala prsten na domalom prstu u jednoj video poruci objavljenoj putem Instagrama. Kelini prijatelji sada su potvrdili ove srećne vesti, ali kažu da 32-godišnja pevačica još uvek nije spremna da ih podeli sa javnošću.
- Pokazala je prsten prijateljima i porodici i veoma je srećna. Ona želi da uživa u ovom periodu i da malo duže slavi - rekao je izvor za "Us Weekly".
Nedavno su se pojavile i glasine da je slavni par, koji je u vezi četiri godine, uradio identične tetovaže na domalim prstima, što je izazvalo spekulacije da planiraju da se venčaju.
Za Keli će ovo biti prvi brak, ali iza sebe ima propalu veridbu, za igrača američkog fudbala Roja Vilijamsa, sa kojim je raskinula u januaru 2005. godine, samo dva meseca pre planiranog venčanja. Ona je kasnije otkrila da je shvatila da je premlada za udaju.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin