Lejdi Gaga: Odrekla se poroka uz pomoć Marine Abramović

Lejdi Gaga: Odrekla se poroka uz pomoć Marine Abramović

Autor: | 28/11/2013

0

Pop zvezda Lejdi Gaga nedavno je otkrila da je imala problem sa porocima. Posle nastupa, na kome je povredila kuk, ova ekstravagantna pevačica posegnula je za marihuanom koju je od tada svakodnevno koristila za ublažavanje bolova.
- Iznurivala sam sebe poslom iako povreda nije zacelila, nastupi su morali da budu savršeni bez obzira što je bol bio nepodnošljiv. Kada bih sišla sa scene, koristila bih marihuanu da taj osećaj bola prestane - otkrila je Gaga.
Nedozvoljenu supstancu Lejdi Gaga nabavlja uz lekarski recept, ali je u želji da se oslobodi poroka potražila pomoć od svoje prijateljice, priznate umetnice srpskog porekla Marine Abramović, koja ju je pozvala u svoj dom da bi joj pomogla u procesu rehabilitacije.
- Došla si kao gost u moj dom gde važe sledeća pravila: nema gledanja televizije, nema interneta i kompjutera, nema hrane i, naravno, nema marihuane. Tri dana ješćemo, gledaćemo i disaćemo umetnost - bila je izričita Marina, obraćajući se svojoj dvadesetsedmogodišnjoj prijateljici.
Lejdi Gaga je na sve pristala, čak i na eksperiment kada ju je Marina odvela u šumu sa povezom preko očiju, rekavši joj da pronađe put nazad bez čula vida.
- Šetala sam se šumom i počela sam da plačem jer dugo nisam osećala tako jaku povezanost sa prirodom - izjavila je pevačica koja tvrdi da je posle tog trodnevnog iskustva prestala sa upotrebom marihuane i okrenula se prirodi.

Piše: Jelena Vlahović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin