Goca Tržan: Ne udajem se i nisam trudna, ali sam uvek zaljubljena

Goca Tržan: Ne udajem se i nisam trudna, ali sam uvek zaljubljena

Autor: | 29/11/2013

0

Pop pevačica Goca Tržan Novu godinu će dočekati radno. U "najluđoj" noći će nastupiti sa bendom u Sutomoru, a 1. i 2. januara 2014. u Bečićima. Zanimljivo je da će Goca tokom novogodišnjih praznika pevati sedam dana zaredom na crnogorskom primorju.
- Imam dobar album i to je verovatno razlog zbog čega sam toliko angažovana. Publika od mene uvek može da očekuje odličnu svirku i zabavu, pa će tako biti i sada. Malo mi je glupo da izvodim striptiz u novogodišnjoj noći. Uglavnom na nastupima pevam svoje pesme, ima ponešto od starog pop-roka, zalomi se i po koji narodnjak koji lično volim, ali je to ukupno četiri-pet pesama. Nažalost, moja kćerka Lena neće biti sa mnom na dočeku Nove godine. To bi bilo previše naporno za nju, a ja ne bih bila koncentrisana na nastup - kaže Goca

Priča sa da se udajete za Rašu Novakovića, muzičara iz vašeg benda, sa kojim ste u ozbiljnoj vezi?

- Sve što se, inače, piše u novinama je živa istina. Verujte žutoj štampi, a ne meni. U perspektivi ću se verovatno udati. Šta mi fali? Ali danas, sutra i u bližoj budućnosti sigurno ne. Ne udajem se i nisam trudna, ali sam uvek zaljubljena.

Šta ćete poželeti u novogodišnjoj noći?
- Što se novogodišnjih želja tiče, ne volim da licitiram sa tim i mislim da je glupo imati želje samo za Novu godinu. Imam mnogo želja i sve su uglavnom sitne i ostvarive.

Gde se u zgusnuti praznični raspored uklapa odmor?
- Kada se završe praznici, planiram da spakujem kofere i 12. januara odem na Kopaonik da se skijam sa kćerkom i prijateljima. Nas nekoliko porodica uvek zajedno letujemo, a zimi idemo na planinu. Imam mnogo prijatelja i svi putujemo zajedno kao čerga. Posle odmora me opet očekuju svirke.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još