Goca Tržan: Pobednica osme epizode šoua "Tvoje lice zvuči poznato"

Goca Tržan: Pobednica osme epizode šoua "Tvoje lice zvuči poznato"

Autor: | 01/12/2013

0

Goca Tržan je pobednica osme epizode "Tvoje lice zvuči poznato". Ona je odlučila da humanitarna nagrada od 1.000 evra pripadne maloj Uni Savić. Specijalni gost u žiriju ove nedelje bio je Sergej Trifunović, koji je pre glasanja apelovao da se nagrada dodeli maloj Uni Savić kojoj je neophodna transplatacija koštane srži. On je zamolio i gledaoce da se pridruže akciji jer je intervencija hitna – sms: 2205 ili žr: 205-9011005219862-38
Podsećanja radi, Ana Kokić je takođe nakon pobede, nagradu dodelila upravo Uni. Ivan Ivanović se odmah priključio Sergejevom apelu i lično donirao još 100.000 dinara porodici Savić.
Šou je ove subote otvorila upravo Goca spektakularnim nastupom i numerom Kristine Agilere "Show me how you Burlesque”.
Prošlonedeljni pobednik Skaj Vikler vrhunski je skinuo Akija Rahimovskog. Divna intepretacija balade “Jesen u meni” i romantični ples baletskih igrača nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Sara Jovanović se našla u ulozi Šakire, a Ana Kokić kao Kaliopi dokazala je da ima fenomenalne glasovne mogućnosti, pored transformacije kojom je takođe oduševila. Aleksa Jelić i Tamara Dragićević pojavili su se na sceni kao dva Majkla Džeksona, dok je Knez otpevao pesmu Saše Matića "Kada ljubav zakasni". Boris Milivojević se našao u koži Ane Kokić, a Sneki je nastupila pesmom "Noćas mi srce pati" Silvane Armenulić. Šou je zatvorio Željko Šašić imitacijom Milana Mladenovića i pesmom "Ti si sav moj bol".

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin