Penelope Kruz: Dojenje mi je pomoglo da smršam nakon trudnoće

Penelope Kruz: Dojenje mi je pomoglo da smršam nakon trudnoće

Autor: | 01/12/2013

0

Penelope Kruz otkrila je da je uspela da se reši viška kilograma nakon trudnoće zahvaljujući dojenju. Tridesetdevetogodišnja Oskarovka u julu je dobila kćerku Lunu, a sa suprugom Havijerom Bardemom (44) ima i dvogodišnjeg sina Leonarda. Ona je istakla da se nikada ne bi podvrgla nekim ekstremnim merama kako bi se vratila u formu.
- Mislim da sam imala sreće što sam mogla da dojim svoju decu jer ponekad žene to ne mogu iako žele. Sina sam dojila 13 meseci i planiram da dojim kćerku najmanje toliko. To je divna stvar za bebu, ali i za majku jer pomaže u regulaciji tela nakon trudnoće - ispričala je Penelope za magazin "Red".
Španska glumica rekla je i da ne razume zašto je njen promotivni film "L'Agent", koji je napisala i režirala, cenzurisan na internetu. Provokativni šestominutni video, u kojem se pojavljuje manekenka Irina Šajk, urađen je u sklopu reklamne kampanje za liniju donjeg veša, koju je Penelope zajedno sa sestrom Monikom, uradila za brend "Agent Provocateur" ranije ove godine.
- Film je cenzurisan na YouTube-u. Postoji toliko nasilnih filmova tamo, a čak se ni ne proveravaju godine gledalaca niti se traže njihove email adrese pre nego što ih gledaju. Zapravo nam je to pomoglo jer su ljudi bili radoznali i pitali su se: "Zašto su zabranili taj video? Da li je Penelope Kruz perverzna?" - našalila se ona i dodala:
- Ne smeta mi to. Radije bih da me nazivaju perverznom zbog toga nego zbog nasilja koje dozvoljavaju da deca gledaju.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin