Bredli Kuper: Voleo bih da postanem otac

Bredli Kuper: Voleo bih da postanem otac

Autor: | 01/12/2013

0

Bredli Kuper, koji je trenutno u vezi sa manekenkom Suki Voterhaus, priznao je da planira da zasnuje porodicu. Zvezda filma "Mamurluk", koji je pre dve godine ostao bez oca Čarlsa, kaže da jedva čeka da iskusi sve radosti roditeljstva.
- Voleo bih da postanem otac. Znam da bi moj tata bio veoma ponosan na mene kada bih zasnovao porodicu. Podizanje mene i moje sestre Holi bila je najveća radost u njegovom životu i znam da je to moj naredni korak - rekao je glumac za magazin "Look".
Iako je srećan u vezi sa 17 godina mlađom manekenkom, Bredli je priznao da nekada mnogo više uživa kada je sam.
- Postoje trenuci kada moram da budem sam. Na fakultetu sam provodio dosta vremena čitajući, bez ikoga u okolini. Onda sam prošao kroz "divlji" period, kada sam dosta izlazio sa prijateljima. Ali tokom poslednjih godina mnogo više cenim vreme kada mogu da se udaljim od svega i da budem sam. Tada čak ni ne odgovaram na mejlove i telefonske pozive.
Bredli je ternutno jedan od najtraženijih holivudskih glumaca, ali on smatra da je imao dosta sreće i da postoji još mnogo toga gde može da dostigne.
- Znam koliko sam sreće imao. Moram da nastavim da radim i da verujem u sebe, videćemo gde će me to odvesti. Nisam onaj tip osobe koji će dozvoliti da ga zanesu pažnja i nagrade. Ja volim da putujem i da proučavam druge kulture jer je to ona vrsta iskustva koja ljudima pruža interesantniji pogled na svet - istakao je Bredli.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti