Marijana Mateus: Nakon Lotara nisam našla pravog muškarca

Marijana Mateus: Nakon Lotara nisam našla pravog muškarca

Autor: | 04/12/2013

0


Marijana Mateus je na Kopaoniku predstavila svoju novu modnu kolekciju, ali na reviji se, iako je ona to najavljivala, nije pojavio njen bivši muž Miodrag Kostić Kole. On je svoje odusutvo, doduše, nadoknadio tako što je nekadašnjoj supruzi obezbedio kraljevski tretman u svojim hotelima.
Nakon revije Marijana nije bila preterano raspoložena da priča o nedolasku bivšeg muža na reviju, mada za njega ima samo reči hvale. Kaže, ona i njena deca, kada god su na Kopaoniku, spavaju u predsedničkom apartmanu "MK Grand resorta" čiji je Kostić vlasnik.
- To je pre bio Miodragov apartman, ali ona sada ima novi. Ovaj koristim ja i moja deca kada smo na Kopaoniku - rekla je Marijana za "Blic".
Kreatorka kaže da živi na relaciji London-Beograd, da je stalno na točkovima i bez stalne adrese stanovanja, ali da u putovanjima uživa i da je ona maksimalno ispunjuju. Planove za novogodišnji doček je već napravila, pa će se opuštati u Crnoj Gori na nastupu Zdravka Čolića. A kada su u pitanju želje za predstojeću godinu kaže da je skromna.
- Zadovoljna sam onim što sam postigla. Ipak, uvek može bolje. Upisala sam školu u Engleskoj i trenutno je moj prioritet da se usavršavam, kada je moda u pitanju, još više. Takođe, zdravlje mene i moje porodice, oduvek je bilo na prvom mestu, i sve dok smo svi živi i zdravi, neće postojati nijedan problem.
Na pitanje da li će se njena starija ćerka Dajana udati u narednoj godini, budući da je već godinu dana verena za Damira Ahmetova, sina ukrajinskog milijardera Rinata Ahmetova, Marijana kaže da se odavno ne meša u privatne živote svoje dece.
- Ja mislim da će se to desiti kada oni to odluče. Ja sam davno prestala da ih savetujem i da se mešam.
Na listi novogodišnjih Marijaninih želja je i ljubav.
- Ja sebi želim pravog, jakog muškarca. U poslednjih pet godina, nakon Lotara Mateusa nisam imala takvog. Nedavno sam izašla iz veze sa Patrikom sa osmehom na licu. Tako ću ući i u 2014. Vodim se devizom da kakve su ti misli - takav ti je život, a budući da su moje misli pozitivne, sasvim sam sigurna da će mi se prava ljubav tek desiti.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još