Kristen Stjuart i Robert Patinson: Romantični odmor u Francuskoj nakon tajnog pomirenja

Kristen Stjuart i Robert Patinson: Romantični odmor u Francuskoj nakon tajnog pomirenja

Autor: | 04/12/2013

0


Kristen Stjuart i Robert Patinson planiraju odmor u Francuskoj tokom praznika.
Par koji je više puta raskidao i mirio se, sada su obnovili svoju romansu i planiraju da učvrste vezu romantičnim putovanjem, koje će početi u Parizu 26. decembra, a pre toga će Božić provesti svako sa svojom porodicom.
Nekadašnje zvezde "Twilight Sage" u Novu godinu ući će u Francuskoj, jer je Kristen iznajmila farmu u malom gradu, kako bi provela vreme sa svojim 27-godišnjim voljenim.
- Kristen će pustiti Roba da provede Božić sa porodicom u Londonu, ali će sutradan otići u Pariz, gde će biti zajedno. Ona se nada da će im to pomoći da se vrate na prave staze.
Ova 23-godišnja glumica naumila je da provede vreme sa Robertom, koji je nedavno dovođen u vezu sa Dilanom Penom, a put u Francusku je kompromis, budući da mu je prethodno tražila da za Božić bude sa njom,
- On će biti sa svojom porodicom u Londonu, iako Kristen želi da ostane u Los Anđelesu sa njom - priča izvor.
Robert i Kristen raskinuli su četvorogodišnju vezu u maju, nakon što su bezuspešno pokušavali da prevaiđu krizu u koju su upali, kada se saznalo da je glumica imala aferu sa režiserom "Snežane", filma u kom je glumila, Rupertom Sandersom juna 2012. godine.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još