Najdžela Loson: Priznaje da je konzumirala teške droge

Najdžela Loson: Priznaje da je konzumirala teške droge

Autor: | 04/12/2013

0

"Boginja kuhinje", britanska TV zvezda Najdžela Loson priznala je da je uzimala kokain i kanabis, ali je rekla da su optužbe njenog bivšeg muža da je ona narkoman, "potpuna besmislica".

Suđenje bivšim asistentkinjama Najdžele i njenog bivšeg supruga Čarlsa Sačija za prevaru u kojoj su poznati britanski par navodno oštetile za 685.000 funti, pretvorilo se u odbranu čuvene kuvarice od optužbi bivšeg muža.

Naime, Sači je Najdželi dugo pretio da će svima obelodaniti "činjenicu da je ona narkoman", a te navode, iskoristio je i advokat asistentkinja Frančeske i Elizabete Grilo.

Naime, on je svoju odbranu zasnovao na tome da su optužene sestre zapravo imale dozvolu da troše novac sa računa bračnog para, a da zauzvrat prikrivaju "Najdželinu narkomaniju2.

TV kuvarica odbacila je takve tvrdnje kao "besmislicu" i rekla da je "svega šest puta uzimala kokain" i to sa pokojnim suprugom Džonom Dajmondom, nakon što je on saznao da ima rak.

Ona je priznala i da je uzimala kanabis tokom poslednje godine braka sa Sačijem.

- Nikad nisam bila zavisnik od narkotika - rekla je ona.

Upitana od advokata Antonija Mecera koji zastupa Elizabetu, otkud glasine o njenoj narkomaniji, rekla je:

- Verujem da deo njih potiče od mojih klijenata i gospodina Sačija, koji nisu najpouzdaniji svedoci.

Loson je dodala da je Sači "razglasio svima" da joj je zapravo vadio kokain iz nosa u trenutku kada je fotografisan dok je drži za vrat u restoranu Scott ranije ove godine.

Prema Najdželinom svedočenju, incident o kom su govorili svi svetski mediji, zapravo je iniciran njenim komentarom vezanim za prolaznicu s bebom.

-Rekla sam da se radujem što ću jednog dana imati unučiće - rekla je Najdžela pred sudom.

- Zgrabio me je za vrat i rekao: "Ja sam jedina osoba koja bi tebe trebalo da interesuje".

Najdžela je rekla i da je svemu tome prethodilo i "dugo leto zlostavljanja" od strane Sačija i da se u poslednjoj godini braka osećala “nesrećno”.

Najdžela Loson i Čarls Sači razveli su se u julu ove godine za samo 70 sekundi. Bili su u braku od 2003.

Izvor: B92

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: najdzela loson