Ivana Đerisilo i Ognjen Kajganić čekaju prinovu

Ivana Đerisilo i Ognjen Kajganić čekaju prinovu

Autor: | 05/12/2013

0

Ivana Đerisilo i Ognjen Kajganić postaće roditelji. Odbojkašica je u petom mesecu trudnoće, a beba, koja će im oboma biti prvo dete, doći će na svet u maju sledeće godine.
- Ognjen i Ivana su presrećni zbog lepih vesti. Pošto su oboje veoma diskretni kada je privatni život u pitanju, potrudili su se da informaciju što duže zadrže za sebe. Čak i većina njihovih prijatelja mesecima nije znala da će postati roditelji. Trenutno ne razmišljaju o svadbi jer ne žele da se ona opterećuje bilo čime pre porođaja - rekao je za "Blic" izvor blizak paru i dodao da Ivana planira da se posle trudničkog odsustva vrati na teren.
- Ona je zbog operacije kolena propustila skoro dve sezone, ali nije odustala od odbojke - zaključuje izvor.
Za vezu ovo dvoje sportista saznalo se početkom ove godine. U martu su prestali da se kriju, te su često viđani po beogradskim kafićima i klubovima u ludom provodu, kako se grle i ljube, a nijedno od sportista juče nije bilo dostupno za komentar nakon što je vest o trudnoći objavljena na portalu "Telegraf".
Ivana je u vrh medijske pažnje dospela dok je imala romansu sa Miloradom Čavićem. Pre plivača, Đerisilo je bila u braku sa rukometašem Borisom Stankovićem.
Kajganić je bio u braku sa voditeljkom Aleksandrom Jeftanović, potom u vezi sa njenom koleginicom Marijom Kilibardom od koje se rastao u martu 2011.

Izvor: Blic
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još