Brus Džener: Novi filmski angažman

Brus Džener: Novi filmski angažman

Autor: | 05/12/2013

0

Brus Džener (64) dobio je prvu filmsku ulogu. Zvezda rijalitija "U korak sa Kardašijanovima" pojaviće se u filmu "The Hungover Games", parodiji na račun blokbastera "Igre gladi", "Mamurluk" i "Ted". Nekadašnji olimpijski šampion, koji je u oktobru objavio da se razvodi od supruge Kris Džener nakon 22 godine braka dobio je manju ulogu u filmu, a ove vesti otkrivene su nakon što je objavljena fotografija sa snimanja. Film bi trebalo da se pojavi u bioskopima naredne godine, a pored Dženera, u njemu će se pojaviti i Tara Rid, Brandi Glanvil i ujak Paris Hilton, Kajl Ričards.
Brus, koji ima šestoro dece, i ranije je imao gostujuće glumačke angažmane, uključujući i one u filmovima "Murder She Wrote", "CHiPs" i "Can't Stop the Music". On je ovih dana, prema pisanjima medija, navodno u potrazi za izdavačem koji će objaviti njegovu autobiografiju, u kojoj će otkriti sve detalje o svom braku sa Kris.
- On je shvatio da ima moć da uništi Kris ako odluči da otkrije sve njene najskrivenije tajne. Ako Brus odluči da progovori, lako bi mogao da dobije avans na knjigu od 15 miliona dolara - otkrio je izvor za "In Touch"

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti