Igor Todorović: Prvu liniju venčanica predstavio na "Belgrade Wedding Show-u"

Igor Todorović: Prvu liniju venčanica predstavio na "Belgrade Wedding Show-u"

Autor: | 06/12/2013

0

Jedan od naših najboljih kreatora Igor Todorović učestvovao je na manifestaciji "Belgrade Wedding Show", koja se održava nekoliko godina zaredom. Na ovom događaju, koji je trajao tri dana, naši vrhunski dizajneri izložili su svoje venčanice u hotelu "Metropol Palace". Posetiocima su se predstavili i naši vrhunski aranžeri i dekorateri, zlatari, poslastičari, cvećari tako da su na jednom mestu imali priliku da se upoznaju sa svim novitetima vezanim za organizaciju venčanja.
Igor Todorović je ovom prilikom predstavio svoju novu modnu liniju.
- Do sada sam radio venčanice po narudžbini, ali ovog puta pripremio sam čitavu novu liniju "Igor Todorović Wedding", koja će se ubuduće proizvoditi. U skladu sa dosadašnjim radom, to će biti modeli visoke mode jedinstvenog kroja, izrađeni od najkvalitetnijih materijala, kakvih nema na našem tržištu. Na predstojećem sajmu neću izložiti celu kolekciju već samo nekoliko modela kako bi posetioci mogli da se upoznaju sa mojim radom kada su venčanice u pitanju. One se po pravilu rade po meri naručioca - otkrio je Igor.
Osim njega svoje radove na "Wedding Showu" predstavili su se i Mihano Momosa, Mirjana Vujčić, Ana Stanić, Peđa Đuknić i mnogi drugi uspešni dizajneri.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti