Viktorija Bekam: Izdvojila 500.000 funti za Džejms Bond kuhinju

Viktorija Bekam: Izdvojila 500.000 funti za Džejms Bond kuhinju

Autor: | 07/12/2013

0


Dejvid i Viktorija Bekam nedavno su kupili veličanstvenu četvorospratnu vilu u srcu zapadnog Londona vrednu 40 miliona funti. Za uređenje novog doma, Viktorija je pozvala Keli Hopen, poznatu dizanjerku enterijera, inače prijateljicu, koja će imati na raspolaganju budžet od više od pet miliona evra.
- Viktorija planira da renovira kuću, a za Džejms Bond kuhinju izdvojila je 500.000 funti - rekao je izvor.
- Iako Viktorija nije baš specijalista za kuvanje, kuhinja će biti specijalna. To neće biti klasična kuhinja. Svi elementi će samo jednim pritiskom na dugme "nestati" u specijalne mermerne jedinice - dodao je izvor.
- Viktorija takođe planira proizvodnju organskog povrća u staklenoj bašti iza kuće.
Prvi sprat, sa 200 kvadrata, biće posvećen isključivo Dejvidu i Viktoriji, njihovom prostoru za spavanje. Glavna soba i kupatilo imaju 90 kvadrata, a što se tiče dece, sinova Bruklina, Romea, Kruza, i kćerke Harper, njih čeka velika igraonica, sobe za učenje, igračke...
Dejvid je izdvojio jednu prostoriju samo za sebe koja će biti uređena u Ralf Loren stilu. Izvor je otkrio da je Viktorija izdvojila 100.000 funti za opremanje kućne teretane, a razmišlja i o posebnoj prostoriji za joga studio.

Tekst: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin