Uroš Ćertić: Skupocen poklon za Sindi povodom sedam meseci zabavljanja

Uroš Ćertić: Skupocen poklon za Sindi povodom sedam meseci zabavljanja

Autor: | 09/12/2013

0

Ivana Stamenković Sindi i Uroš Ćertić proslavili su na Kopaoniku sedam meseci ljubavne veze, a kaskader je svoju dragu na taj dan darivao kristalima vrednim 3.000 evra. Zgodna Beograđanka je na poklon od svog dečka dobila prelepu "svarovski" narukvicu iz limitirane kolekcije. Trenutno najangažovaniji srpski kaskader ne želi da priča o poklonu, ali ne krije emocije i za "Blic" priznaje da je Sindi sasvim osvojila njegovo srce.
- Kako vreme prolazi sve smo bliži. Ivana je devojka koja mi se skroz uvukla pod kožu. Sedam meseci veze sa njom su kao najlepša bajka i rešili smo da je proslavimo na Kopaoniku u zimskoj idili - kaže Uroš.
Poklon koji je Ćertić dao Sindi kupljen je u Kijevu, što njoj predstavlja dokaz da je Uroš mislio na nju dok je snimao najskuplji ukrajinski film "The Devil Harvest", čiji budžet doseže 7,5 miliona dolara.
- Prošlog meseca smo bili razdvojeni i iako sam snimao po ceo dan užasno teške kadrove, često sam mislio na nju - priznaje kaskader koji je u ovoj godini u svoju poslovnu biografiju upisao i saradnju sa Salmom Hajek i Pirsom Brosnanom.
Uroš i Sindi upoznali su se kao učesnici VIP "Veliki brat", ali tokom boravka u rialitiju nisu pokazivali emocije jedno prema drugom. U zgodnog kaskadera tada je bila zaljubljena Ava Karabatić.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin