Pol Voker: Pre smrti planirao da napusti glumu i posveti se kćerki

Pol Voker: Pre smrti planirao da napusti glumu i posveti se kćerki

Autor: | 09/12/2013

0

Prijatelji nedavno tragično preminulog Pola Vokera otkrivaju da je glumac želeo da napusti svoj posao, te da se posveti kćerki Medou koja je godinama živela samo sa majkom. Pol je, očigledno, želeo da nadoknadi izgubljeno vreme sa kćerkom Medou (15), koja je do svoje četrnaeste godine živela na Havajima sa majkom.
- Bilo mu je dosta snimanja daleko od kćerke - rekli su Relson Grejsi i Ron Širaki, prijatelji koji žive na Havajima.
Ocenjujući da je Pol bio pravi "anti-holivudski tip" Relson i Ron ukazuju kako postoji slika o njemu, kao o nekom velikom superstaru, ali da je on ustvari bio - jedan sasvim običan tip sa željom da se stara o svojoj pordici.
- Medou je bila njegov svet. Pol je zato planirao da napusti glumu i da se posveti kćerki. Po njegovim rečima, postigao je sve što je želeo. Od filma "Fast and Furious" zaradio je milione - otkrivaju Relson i Ron.
Polov prijatelj i kolega iz pomenutog filma Vin Dizel, bio je u poseti glumčevoj familiji.
- Mislio sam da njima treba moja snaga, ali sam se slomio pre nego što sam stigao do njih. Na kraju, meni je bila potrebna njihova snaga. Polova majka me je zagrlila... rekao sam joj da mi je žao... Ti si majka koja je izgubila sina. A ona mi je rekla, da, ali ti si izgubio svoju polovinu - napisao je Dizel na svom fejsbuku.

Izvor: Blic

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin