Zdravko Čolić: Svetska turneja započeta koncertom u Beču

Zdravko Čolić: Svetska turneja započeta koncertom u Beču

Autor: | 10/12/2013

0

Posle dužeg vremena legendarni pevač Zdravko Čolić održao je veliki koncert u jednoj bečkoj dvorani,  a tim nastupom započeo je svetsku turneju. Kao što se i moglo očekivati, verna publika popunila je prostor do poslednjeg mesta. Koncertu nisu prisustvovale samo Bečlije. Zbog Čole su čak iz Osijeka stigla dva autobusa prepuna fanova ženskog pola, što i nije čudno s obzirom na to da je pevač i dalje veliki zavodnik i miljenik žena.

A da i te kako zna da vlada scenom pokazao je svojim i dalje savršenim glasom i stasom, ali i plesom.

- Ovo je jedan od naših koncerata koji tradicionalno organizujemo u Beču, gde je uvek lepa atmosfera. Ja sam se dobro osećao, uživao sam sa svojom publikom i svojim prijateljima koji su došli samo zbog mene. VIP deo je bio veoma zanimljiv zbog velikog broja prelepih dama - kroz šeretski osmeh rekao je Čola za Kurir.

Legendarni pevač nam je rekao da je iznenađen time kako je publika prihvatila i na sav glas, od reči do reči, pevala njegovu novu pesmu "Što ti dadoh".

- Zato verujem da će i ostale pesme isto tako prihvatiti jer je mnogo truda uloženo i u njih - kaže Čola.

Da nije mogao da se oprosti od svoje verne publike pokazao je time što se, na njihove ovacije, tri puta vraćao na binu, s obećanjem da će se uskoro vratiti s novim albumom.

Izvor: Kurir

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: zdravko čolić