Opra Vinfri: Drago mi je što se nisam ostvarila u ulozi majke

Opra Vinfri: Drago mi je što se nisam ostvarila u ulozi majke

Autor: | 12/12/2013

0

Opra Vinfri izjavila je da joj je drago što nije imala decu. Slavna američka voditeljka imala je 14 godina kada je prevremeno rodila sina nakon što je godinama bila seksualno zlostavljana, ali je on preminuo posle samo par nedelja. Opra je izjavila da bi njen uspeh imao negativan uticaj na njenu decu.
- Da sam imala decu, ona bi me mrzela. Završili bi u nekoj emisiji poput moje, u kojoj bi govorili o meni, jer bi nešto u mom životu moralo da pati i to bi verovatno bili oni - rekla je 59-godišnja zvezda, te se uporedila sa svojom najboljom prijateljicom iz detinjstva Gejl King, koja je takođe sada televizijska voditeljka.
- Gejl, koja sada ima dvoje dece, bila je ona vrsta deteta koja je u sedmom razredu zapisivala svoje ime i imena svoje dece. Dok je ona imala takve snove, ja sam sanjala kako bih mogla da postanem Martin Luter King - ispričala je ona.
Opra je pre dve godine šokirala javnost kada je progovorila o svom traumatičnom detinjstvu:
- Moja trudnoća bila je posledica loših izbora, toga što nisam imama ograničenja, seksualnog zlostavljanja od svoje devete do trinaeste godine. Kada je beba umrla, znala sam da je to moja druga šansa - rekla je voditeljka.

Izvor: Life Content

Foto. FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još