Kim Bejsinger: Iznenadio me je kćerkin izbor karijere

Kim Bejsinger: Iznenadio me je kćerkin izbor karijere

Autor: | 12/12/2013

0

Kim Bejsinger je izjavila da nije očekivala da će njena kćerka poći njenim stopama. Šezdesetogodišnja glumica priznala je da je bila iznenađena kada je Ajerland Boldvin, koju je dobila u braku sa Alekom Boldvinom, potpisala ugovor sa jednom agencijom i započela manekensku karijeru, jer se uvek trudila da svojoj kćerku pruži normalno detinjstvo.
- Odrasla je u centru pažnje javnosti, ali sam se trudila da joj pružim stabilnost i mirniji svet. Svako za svoju decu želi da oni krenu svojim putem, a ona je to potpuno samostalno uradila - rekla je ona, te dodala da ipak podržava Ajerlandine snove da postane supermodel.
- Želela je da zakorači u taj svet i da vidi šta će to doneti. Za sada joj ide izuzetno dobro - smara Oskarovka.
Kim, koja trenutno snima svoj četvrti film ove godine, progovorila je i o odluci da ponovo pokrene svoju karijeru nakon što je prebrodila zavisnost od lekova.
- U ovom poslu možete istovremeno biti i na brhu sveta i na samom dnu. Ja sam bila na oba kraja. Sada sam se probudila i uživam u životu. Nisam želela da živim na lekovima. Želela sam da se suočim sa svim svojim strahovima.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti