Nina Radulović-Lečić: Uskoro duet sa Željkom Vasićem

Nina Radulović-Lečić: Uskoro duet sa Željkom Vasićem

Autor: | 13/12/2013

0

Voditeljka Nina Radulović-Lečić, koja je nedavno počela da nastupa sa pevačem Željkom Vasićem u klubu "Sinema", planira da se uskoro ozbiljnije pozabavi muzikom i da sa njim snimi duetsku pesmu. Supruga glumca Branislava Lečića muzikom se bavila i ranije, dugo je nastupala u jednom beogradskom klubu, a pre nekoliko meseci odlučila je da se vrati svojoj ljubavi - pevanju.
- Veoma mi prija saradnja sa Željkom, sa kojim sam i ranije radila i od koga mogu mnogo da naučim. Pored toga što svake srede nastupamo zajedno, u planu je i proširivanje saradnje, odnosno snimanje duetske pesme, čemu se mnogo radujem. Smatram da će to biti zanimljivo i publici - tvrdi supruga glumca Branislava Lečića i ponosna majka dvoipogodišnjeg Lava.
- U poslednje vreme radim na mnogo lepih projekata, osim pevanju sa Željkom veoma sam posvećena i radu u edukativnom centru "Lekart", gde osobe bilo koje životne dobi mogu da steknu umetničko obrazovanje tokom jednogodišnje nastave. Predavači su isključivo dokazani umetnici i veoma obrazovani ljudi iz svih oblasti. Uz Anitu Lazić, ja predajem Novinarstvo i kreativno mišljenje, a postoje i predmeti Gluma, Ples i pokret, Pevanje, Komponovanje i Slikarstvo. Najvažnije od svega je da će najbolji polaznici dobiti šansu da se zaposle po završetku školovanja - zaključuje lepa brineta.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin