Meril Strip: Svesna sam svojih ograničenja

Meril Strip: Svesna sam svojih ograničenja

Autor: | 20/12/2013

0

Iako važi za jednu od najboljih holivudskih glumica, trostruka oskarovka Meril Strip kaže da je porodica drži čvrsto na zemlji.
- Kada ne glumim, nemam neko mišljenje da sam najdivnija stvar na svetu. Imam četvoro dece koja me na to stalno podsećaju. Ne gajim nikakve iluzije o svojim ograničenjima - istakla je ona.
Meril, koja u novom filmu "August: Osage County" igra majku zavisnika koja se udaljila od svoje dece, kaže da joj je bilo teško da se pripremi za ovu ulogu, pošto je ona veoma posvećena svojoj deci. Na pitanje da li su je deca videla u ulozi "loše majke", ona kaže:
- Još uvek nisu videli film, osim moje najmađe kćerke, koja mi je rekla: "Mama, svi će te mrzeti, ali ti si veoma dobra u ovome." Shvatila sam da je vredno rizika.
Glumica kaže da je veoma obazriva u pogledu prihvatanja uloga.
- Kada sam bila mlada, mislila sam da bi bilo super kada bih, na primer, glumila zavisnika. Kada ste mladi, to je poput avanture jer nemate takva iskustva. Sada sam starija, poznajem ljude koji imaju problema sa zavisnošću. Zidovi koji odvajaju pretvaranje i ono što osećate su mnogo tanji.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti