Jordanska kraljica Ranija otkrila detalje iz svog privatnog života

Jordanska kraljica Ranija otkrila detalje iz svog privatnog života

Autor: | 24/12/2013

0

Jordanska kraljica Ranija (43) pokazala je javnosti, prvi put, kako izgleda njen porodični život. Ona je otvorila nalog na Instagramu i postavila nekoliko fotografija koje otkrivaju da, bez obzira na titulu, vodi zapravo sasvim normalan život.
Kraljica je uspela za veoma kratko vreme da pridobije skoro 40.000 pratilaca na Instagramu.
Dok neke fotografije, poput one na kojoj je sa Barakom Obamom na komemoraciji Nelsona Mandele, pokazuju privilegije u kojima uživa, mnoge druge otkrivaju da je Ranija zapravo “obična” mama i supruga koja voli svoju porodicu i ima kul posao.
Na jednoj fotografiji vidimo je u društvu trinaestogodišnje ćerke Salme, koja svira gitaru, a mama se uz njenu muziku opušta nakon dugog radnog dana.
Na drugoj fotografiji kraljica i njena porodica večeraju u jednom od najobičnijih restorana u Jordanu. Na fotografiji čiji je naslov “Srećan par” Ranija i njen suprug, kralj Abdulah odvažno odolevaju snegu. A ponosna mama predstavila je i fotografiju na kojoj se vidi koliko je srećna kada se nalazi “u sendviču”, između dvojice omiljenih dečaka, sinova, princa Huseina (19) i princa Hashema (8).


Autor: Life Content
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin