"One direction": Najpopularniji tinejdž bend 10. juna u Beogradu

"One direction": Najpopularniji tinejdž bend 10. juna u Beogradu

Autor: | 28/12/2013

0


Srpski fanovi "One Direction" imaju razlog da se raduju, jer će, najpopularniji tinejdž bend na svetu doći u Beograd, 10. juna sledeće godine.
Članovi benda Zejn Malik, Hari Stajls, Luis Tomlinson, Lijam Pejn i Nijal Horan potvrdili su dolazak u srpsku prestonicu gde će imati specijalan nastup za odabrane na proslavi svog fan kluba, dok se oko velikog koncerta još pregovara.
- Ruski biznismen Anatoli Kuruško biće zvanični prokrovitelj posete trenutno najpopularnijeg dečačkog benda na svetu. Kompanije „Menart“ i „Artimedija“ su organizatori večeri “One Direction Room Opening”, namenjene isključivo fanovima. U okviru „Artimedije“ postoji i njihov zvanični fan klub. Uskoro će biti objavljeno ko će sve konkurisati da prisustvuje ovom jedinstvenom događaju. Onima koji budu uspeli da uđu biće omogućeno fotografisanje s omiljenim zvezdama, videće njihov specijalni nastup, a biće i drugog programa namenjenog obožavaocima. Znamo da uživaju ogromnu popularnost kod mlade publike i sigurni smo da će interesovanje biti dosad nezapamćeno - izjavio je Saša Borojević iz “Artimedija” u ime organizatora događaja.
Kako “Blic” dalje saznaje, postoji veliko interesovanje kod domaćih koncertnih agencija da iskoriste ovaj boravak i organizuju veliki koncert benda.
- Počeli smo da pripremamo programe Kombank arene, ali još ne možemo sa apsolutnom preciznošću reći šta se sve dogovara za iduću godinu. Svakako da je do sada bilo pregovora sa menadžmentom “One Direction” za veliki koncert u Srbiji, jer su veoma popularni - rekao nam je Đorđe Milutinović, novi direktor Arene.
Britanski dečački bend „One Direction“ je ove godine proglašen za najpopularnijeg svetskog izvođača u anketi koju je sproveo MTV među korisnicima društvenih mreža. Ovaj uspeh su postigli ostavivši iza sebe sa 300.000 glasova razlike od tada neprikosnovenog Džastina Bibera, koji je dobio 40 miliona i 500.000 glasova.
Momci iz benda su trenutno na odmoru nakon što su tokom 2013. godine održali čak 131 koncert. Na evropsku scenu se vraćaju od aprila, kad počinje stadionska turneja “Where We Are”.

Izvor: Blic
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin