Brajan Mej: Legendarni gitarista sumnja da boluje od raka

Brajan Mej: Legendarni gitarista sumnja da boluje od raka

Autor: | 30/12/2013

0

Brajan Mej je otkrio da se ovih dana podvrgao brojnim testiranjima jer sumnja da boluje od raka. Legendarni gitarista grupe "Queen" na svom zvaničnom sajtu objavio je da nekoliko nedelja oseća snažan bol u leđima, te da je zbog toga upućen na magnetnu rezonancu kako bi otkrili da li je uzrok toga rak.
- Oko Božića sam uradio niz analiza krvi, ultrazvuka i više vrsta skenera kako bismo isključili razne vrste raka. Kada čujete tu reč, naravno da se nešto promeni u vama. Mnogi meni dragi prijatelji su izgubili bitku sa tom bolesti... Uključujući i moj otac, koji je umro u 66. godini, dakle u istim godinama u kojima sam ja sada - ispričao je on, te dodao:
- Tokom poslednjih nekoliko dana bio sam u raznim fazama nemira. Ipak, imao sam sjajan tim lekara koji su pomerili nebo i zemlju kako bi proverili sve mogućnosti i prikupili sve informacije koje su mi potrebne, tokom božićnog perioda... Nije mi bilo lako.
Mej je otkrio i da je danas imao poslednje testiranje, te da je "oprezno optimističan" da doktori neće naći ništa opasno.
- Dobra stvar je da su testovi da sada eliminisali one najgore stvari. Imam još jedno skeniranje u ponedeljak, ali počinjem da se osećam oprezno optimistično. Još uvek ne znam šta je ono što su mi pronašli na magnetnoj rezonanci, ali nadam se da je to nešto što je tu već neko vreme i da ne izaziva nikakve probleme.
Otkako je otkrio ove vesti, Brajan, koji je oženjen glumicom Anitom Dobson, dobio je brojne poruke podrške od svojih fanova, kojima se zbog toga iskreno zahvalio.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin