Saša Popović: Božić je u mojoj porodici omiljeni praznik

Saša Popović: Božić je u mojoj porodici omiljeni praznik

Autor: | 06/01/2012

0

Direktor "Granda" Saša Popović i njegova supruga, pevačica Suzana Jovanović, raduju se Božiću, koji će sa kćerkom Aleksandrom i sinom Danijelom proslaviti u svom domu na Bežanijskoj kosi.
- Da bih i ovaj Božić, kao i svaki do sada proveo u krugu porodice, božićne emisije i one koje se emituju za Badnje veče snimili smo ranije. Volim da za najradnosniji hrišćanski praznik budem kod kuće. Uživam sa porodicom i u društvu najbližih prijatelja, s kojima Suzana i ja inače provodimo vreme, ne samo tokom ovog praznika - kaže Saša i dodaje da ga Božić oduvek asocira na detinjstvo:
- I dalje mogu da osetim mirise svog detinjstva, hrane i kolača koji su se širili iz mamine kuhinje na ovaj praznik, koji je za moje roditelje i mene zaista bio poseban.
Suzana kaže da ona i Saša, s kojim je 15 godina u braku, nikad nisu potencirali materijalne vrednosti.
- Moj muž je savršen i strog kad treba. Dobar je otac, suprug i domaćin. Lepo se slažemo jer smo oboje jednostavni i skromni. Nismo u fazonu "avioni, kamioni" i imamo realne želje i prohteve. Međusobno se dopunjujemo i to daje lepe rezultate. Poštedela sam ga kućnih poslova jer ne bi bilo humano da od njega i to tražim. Saša je maestralan u muzičkom svetu i tome treba da se posveti - kaže pevačica.
S obzirom na to što Božić većina provodi u svom domu, pitali smo Sašu kako komentariše to što mnogi pevači iz njegove produkcije rade za taj praznik.
- Božić je najradosniji hrišćanski praznik i valja ga proslaviti u zdravlju i veselju, a pevači upravo to i rade. Jednostavno, reč je o poslu i profesionalnom odnosu prema njemu, baš kao što lekari, policajci, trgovci, novinari i ljudi mnogih drugih zanimanja taj praznik moraju da provedu radno. Važno je da čovek ne misli i ne čini loše, a rad treba uvek pohvaliti i podržati - ističe Popović.
Suzanin sin iz prvog braka Danijel već je uspešan producent i tonac u "Grandu", dok ćerka Aleksandra priželjkuje karijeru pevačice.
- Ona voli da peva i pleše, ali sada je u pubertetu i mislim da se traži. Volela bih da ostane u ovom našem svetu muzike, jer bismo tu najviše mogli da joj pomognemo, ali ni Saša ni ja nećemo insistirati na tome već ćemo pratiti njene želje - kaže Suzana.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti