Milan Stanković: Kraj saradnje sa "Grand produkcijom"

Milan Stanković: Kraj saradnje sa "Grand produkcijom"

Autor: | 11/10/2011

0

Posle sedamnaest meseci pauze Milan Stanković gostovao je u emisiji "Grand - Narod pita" i rekao da je totalno opušten i da nema osećaj da je prošlo toliko vremena. Naravno, rekao je i da se uželeo svoje publike kojoj je poklonio pesmu "Perje". Ono što je sve najviše zanimalo jeste da li će Milan Stanković i stvarno zvanično da napusti "Grand". Sinoć je i ta odluka saopštena javnosti.
- Evo konačno i to da kažemo. Raskinuli smo ugovor i na neki način se razišli. Naravno, pod određenim uslovima koje ne želimo da iznosimo javnosti, najbitnije je da su obe strane zadovoljne i Milan Stanković i "Grand produkcija" - rekao je direktor "Granda" Saša Popović.
Milan Stanković je takođe potvrdio da je sve u najboljem redu i da on kreće na turneju i da za par meseci možemo očekivati njegov novi album kao i premijeru spota za pesmu "Perje".
- Hvala 'Grandu' na pruženoj prilici i podršci. Meni će i dalje ovde biti otvorena vrata i nastupaću povremeno na njihovoj sceni. Drago mi je što sam svoju prvu kompoziciju "Perje" izveo baš na mestu gde sam počeo svoju karijeru - rekao je Stanković.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti