Džordž Kluni, Met Dejmon i Danijel Krejg na naslovnici magazina "Vanity Fair"

Džordž Kluni, Met Dejmon i Danijel Krejg na naslovnici magazina "Vanity Fair"

Autor: | 07/01/2012

0

Holivudski glumci Danijel Krejg, Met Dejmon i Džordž Kluni stali su ispred objektiva Eni Libovic i pozirali za naslovnicu februarskog izdanja "Vanity Fair". Uprkos tome što su najpoželjniji muškarci današnjice, glumci su pričali o strahovima i problemima koji ih muče, a priznali su i koje to delove svog tela najmanje vole.
Četrdesettrogodišnji Krejg koji se prošle godine oženio koleginicom Rejčel Vajs priznao je da ne voli svoja kolena. Zgodni Kluni koji će najverovatnije biti nominovan za Oskara za ulogu u filmu "The Descendants" rekao je da ne voli svoje držanje, a dodao je da misli kako je strpljenje precenjena vrlina.
Takođe je priznao da, kada bi se ponovo vraćao u život kao neko drugo biće, izabrao bi da živi kao njegov pas za kojeg tvrdi da ima bolji život od njega samog.
Dejmon je priznao da je najispunjeniji kada stavlja svoje četvoro dece na spavanje i da su mu najsrećniji trenuci u životu bili kada je u bolnici prisustvovao njihovom rađanju. Kao najveći uspeh Dejmon je izdvojio skladan brak, svojim idolima smatra svoje roditelje, a omiljena imena su mu ona koja je dao deci. Ipak, i Dejmon i Kluni žale što nisu naučili da sviraju neki instrument.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti