Lepa Brena i Boba Živojinović: Medeni mesec posle dvadeset godina braka

Lepa Brena i Boba Živojinović: Medeni mesec posle dvadeset godina braka

Autor: | 10/01/2012

0

Lepa Brena i njen suprug Slobodan Živojinović, odmarali su se u Tajlandu, a kako pevačica kaže, iako su već dve decenije u braku, “ovo je njihov medeni mesec”:
- Ljudi žive brzo i nekim drugačijim tempom, tako da nije ni čudo što smo Boba i ja tek sada otišli na medeni mesec - kroz smeh je rekla Brena i dodala:
- Kad smo se venčali nekako se nije stvarao prostor da odemo na bračno putovanje, i stalno smo ga odlagali. Sada shvatam da su ovakva putovanja lekovita za vezu!

Estradna zvezda otkriva da su ona i Boba odseli u “Kamalaja rizortu”, čija je specijalnost detoks terapija i čišćenje kompletnog organizma.
- Smeli smo da koristimo zeleni, žuti i crveni kari. Oni ne kuvaju hranu na ulju, već na supi u kojoj se barilo povrće. Imali smo kontinuiran program – vežbe joge i buđenje energije, koju oni još zovu i ‘či’. Išla sam na sve ponuđeno - rekla je Živojinovićeva supruga, uveravajući nas da je posle pet dana očistila organizam.

- Šijacu masaže su mi izuzetno prijale. Kombinacija joge i zdrave ishrane je dobitna - poručila nam je Brena, ali nam nije otkrila da li su od silnih tretmana stigli da izdvoje malo vremena za njih dvoje.

Po povratku u Srbiju Brenu očekuje izdavanje dva dupla DVD s koncerata u Areni, ali i velika turneja po Australiji i Americi.

Izvor: Press
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti