Lepa Brena ostala bez malog Džonija

Lepa Brena ostala bez malog Džonija

Autor: | 28/04/2011

0

Folk diva Lepa Brena nedavno je poželela da proširi svoju porodicu i usvoji Džonija, sina njene kuvarice i baštovana. Međutim, Delija i Viktor, roditelji malog Filipinca napustili su dom Živojinovića, kada su čuli predlog svoje gazdarice i prekinuli svaki kontakt s njima, prenose danas srpski internet portali.
- Iako je mališan osvojio njeno srce, Brena je bila svesna da Džoni ima roditelje i da će odrastati uz njih. Međutim, kada su joj kuvarica Delija i baštovan Viktor rekli da idu iz njene kuće i da se sele u Grčku, pevačica je shvatila koliko će joj biti teško bez „novog“ člana porodice i sa Bobom je popričala o tome da mali Filipinac ostane da živi s njima i da ga usvoje. Njena namera je bila dobra, jer je smatrala da će moći da mu pruži mnogo više nego što oni mogu, a s druge strane, nikada im ne bi zabranila da dođu i vide ga ili da provode vreme s njim - priča za „Alo!“ izvor blizak porodici Živojinović i dodaje da je Brenu sačekalo veliko iznenađenje kada je svojoj posluzi saopštila ideju.

- Filipinci su bili u šoku! Nisu želeli da se odreknu deteta, pa joj nisu pružili ni priliku da im objasni svoju ideju. U kratkom roku su se spakovali i pobegli u Grčku, čak su odlučili i da prekinu svaki kontakt s njom. Breni nije bilo lako zbog ovakve odluke, ali nije imala kuda, morala je da poštuje njihovu odluku - navodi isti izvor.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin