Aleksandra Nikolić na naslovnici magazina "Harpers Bazaar"

Aleksandra Nikolić na naslovnici magazina "Harpers Bazaar"

Autor: | 10/01/2012

0

Na naslovnici januarskog izdanja časopisa "Harper's Bazaar" osvanula je fotografija dvadesetdvogodišnje Aleksandre Nikolić. Beograđanka, koja većinu vremena provodi u inostranstvu, modelingom se bavi šest godina, a san joj je da se jednog dana nađe među Viktorijinim anđelima. Aleksandrine fotografije krasile su naslovne strane francuskih magazina "Femme" i "Noon", a sada se lepotica našla na naslovnici španskog izdanja magazina "Harper's Bazaar”.
- Poziranje za popularne svetske magazine svakako predstavlja veliki uspeh, ali smatram da najveći uspeh u karijeri tek treba da doživim - kaže Aleksandra, koja ne krije svoje ambicije.
Ponude za posao u Americi već su stigle na njenu adresu, pa se srpska lepotica nada da će u narednih nekoliko godina uspeti da se probije i na tamošnju modnu scenu.
- Kao i svaki model, stremim ka tome da se jednog dana nađem u jatu Viktorijinih anđela - otkriva ona.
Budući da ne voli da planira, Aleksandra taj posao prepušta bukerima iz njene matične modne agencije "Kristal model ejdžensi".
-  Krajem januara trebalo bi da otputujem u Nemačku. Nakon toga idem u Izrael, pa onda u Ameriku. Više volim da to budu iznenađenja, a ne planovi - uz smeh napominje Beograđanka.
Ono što interesuje većinu „običnih” žena, jeste to kako Aleksandra ostaje u formi. Kaže, nema opuštanja i zato stalno trenira.
-  Redovno treniram, ali imam i veliku sreću da sam genetski mršavica, tako da mogu sebi da dozvolim taj luksuz da jedem malo više. Trudim se da to budu obroci sa mnogo povrća i što manje termički obrađeni.
Kada je reč o uzorima, Aleksandra smatra da u svetu ima sjajnih modela i prelepih devojaka, ali ona ne želi da se ugleda ni na jednu od njih.
-  Svesna sam svojih kvaliteta i sama sebi sam jedini uzor, mada to može zvučati neskromno - priča Aleksandra, koja sebe opisuje kao svaku normalnu dvadesetdvogodišnjakinju i ističe da se nikada nije opterećivala rodnim markama.
-  Smatram da imam svoj stil i on dolazi kao proizvod moje mašte. U svom garderoberu imam bukvalno sve, od naših domaćih kreatorskih stvari do svetski poznatih marki.
Ipak, nema svaka devojka njenih godina priliku da putuje svetom i bavi se onim što voli. Aleksandrina sreća bi bila potpuna kada bi u inostranstvo mogla da povede i drage osobe.
-  U mom poslu mi najteže pada razdvojenost od porodice i prijatelja, ali održavamo kontakt putem Skajpa - kaže ona.

Izvor: 24sata.rs

Foto: Harper's Bazaar

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: manekenka