Mena Suvari: Još jedan bračni brodolom

Mena Suvari: Još jedan bračni brodolom

Autor: | 14/01/2012

0

Nakon samo osamnaest meseci braka Mena Suvari predala je zahtev za razvod. Naime, tridesetdvogodšnja glumica rastaje se od šest godina mlađeg italijanskog producenta Simonea Sestitoa za kojeg se udala u Vatikanu krajem juna 2010. godine.
U zahtevu za razvod koji je predala sudu u Los Anđelesu, kao razlog rastave glumica je navela je nepomirljive razlike, a kao vreme razdvajanja upisan je novembar prošle godine. Glumica, koja se proslavila filmom "American Beauty" navela je i da će se odreći suprugovog prezimena Sestito koje je dodala nakon udaje.
Nakon tri godine veze glumica i muzički producent uzeli su se u italijanskoj crkvi Santo Stefano iz osmog veka, a posle svečanog čina venčanja zabavu su upriličili u dvoracu Odeslkalki nedaleko od Rima. Meni je to bio drugi brak, pošto je od 2000. bila udata za nemačkog filmskog snimatelja Roberta Brinkmana koji je od nje stariji čak 18 godina. Pet godina kasnije zbog "nepomirljivih razlika" par je odlučio da se razvede, a brak je okončan u maju 2005. godine.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin