Viktorija Bekam sa kćerkom uživa u Londonu

Viktorija Bekam sa kćerkom uživa u Londonu

Autor: | 14/01/2012

0

Nakon božićnih i novogodišnjih praznika fudbaler Dejvid Bekam se sa sinovima vratio u Los Anđeles još u ponedeljak, a Viktorija je iskorisitla slobodno vreme da uživa sa malenom Harper u čarima rodnog Londona. Viktorija je ostala poslovno u Londonu, a svaki slobodan trenutak provodi sa šestomesečnom mezimicom, sa kojom je uslikana kako izlazi iz luksuznog hotela "Savoj". Pretpostavlja se da je dizajnerka bila na poslovnom sastanaku ili ručku u nekom od restorana u hotelu.

Viktoriju, koja je u svom prepoznatljivom maniru nosila ogromne naočari za sunce, ispratio je do automobila pripadnik obezbeđenja. Mama i kćerka su naravno, bile savršeno usklađene kada je garderoba u pitanju. Viktorija u crnom, devojčica u crno beloj haljinici, crnom džemperiću i traci u kosi.

Izvori bliski paru tvrde da je Viktorija oduševljena što će njena porodica nastaviti da živi u Los Anđelesu, budući da su pregovori njenog supruga sa francuskim "PSG" propali. Dejvid je oduvek želeo da karijeru završi u nekom od evropskih prestižnih klubova, ali porodica je na prvom mestu. Dečaci su zadovoljna životom u Americi, a i Viktorija je molila Dejvida da razmisli još jednom o povratku u Evropu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti