Novak Đoković: Želim medalju u Londonu

Novak Đoković: Želim medalju u Londonu

Autor: | 14/01/2012

0

Prvi teniser sveta Novak Đoković izjavio je uoči starta Australijen opena na kojem brani titulu, da je u životnoj formi i da će moći da ponovi fantastičnu 2011. godinu.
- Svemu prilazim optimistički i u svakoj stvari uvek vidim ono što je pozitivno. Ako sam u nečemu uspeo jednom, zašto ne bih to mogao da učinim i drugi put - rekao je Đoković.
Osvajač tri Grend slem titule prošle godine istakao je da oseća da je "na vrhuncu karijere".
- Osećam da sam fizički i mentalno na samom vrhu i da mogu da budem podjedanko uspešan na svim podlogama, kao što sam to bio i 2011. godini - smatra Đoković.
Po mnogima najbolji sportista sveta u protekloj godini naglasio je da ipak, "pored šume, vidi i drveće".
- Sada sam apsolutno fokusiran na prvi naredni cilj - Australijan Open, na kojem planiram da napredujem polako i usredsređeno - korak po korak - poručio je Nole.
Prvi reket Srbije je naglasio da mu je jedan od prioritetnih ciljeva i učešće na Olimpijskim igrama u Londonu.
- Imao sam privilegiju i čast da branim boje svoje zemlje na Igrama u Pekngu 2008, kada sam osvojio bronzu. To je bilo neverovatno iskustvo, koje ne može da se uporedi ni sa jednim drugim - naglasio je najbolji igrač na planeti i poručio da želi još jednom da osvoji odličje za Srbiju.
Prvi igrač sveta koji je prošle godine zablistao kao nijedan drugi teniser u istoriji, započinje odbranu titule u Melburnu protiv Italijana Paola Lorencija.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti