Deniz Ričards ponovo slobodna

Deniz Ričards ponovo slobodna

Autor: | 23/01/2012

0

Glumica Deniz Ričards i poznati gitarista Riči Sambora ponovo su raskinuli. Nakon što su obnovili vezu u novembru prošle godine, posle četvorogodišnje pauze, ovaj par čvrsto je rešio da svako krene svojim putem. Osnovni razlog za razlaz su nesuglasice, ali i to što oboje smatraju da mnogo bolje funkcionišu kao prijatelji. Deniz Ričards, bivša supruga Čarlija Šina, ranije je u svojim memoarima napisala kako će Riči uvek biti deo njenog života.
- Delili smo jednostavnost i lakoću, koju pre nisam imala. Bili smo jedno prema drugome otvoreni, iskreni i nadasve autentični, bez osuda. Ne žalim zbog svoje veze sa njim. Iz našeg zajedničkog puta naučila sam mnoge lekcije. Moje je srce možda bilo povređeno, ali je bilo čisto. Riči je divan čovek. Ušao je u moj život kada smo jedno drugom bili potrebni. Uvek ćemo biti povezani - otkrila je glumica.
Deniz inače ima tri ćerke iz braka sa Čarlijem Šinom - sedmogodišnju Sem i godinu dana mlađu Lolu, kao i usvojenu šestomesečnu Elojs. Njih dvoje su zbog dece, nakon razvoda, ostali u korektnim odnosima.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti