Marijana Mateus: Odmor na Kopaoniku

Marijana Mateus: Odmor na Kopaoniku

Autor: | 24/01/2012

0

Uspešna kreatorka Marijana Mateus provela je prve dane januara na Kopaoniku sa sinom Aleksandrom i kćerkom Anđelom sa kojima je bila smeštena u hotelu „Grand“. Lepa plavuša uživala je u svakom danu provedenom na njenoj omiljenoj planini.
- Nažalost, proveli smo samo pet dana na zimovanju, ali za početak sezone to je dovoljno. Veliki sam ljubitelj planine i skijanja i uvek se radujem susretima sa dragim prijateljima na Kopaoniku. Iako volim noćne izlaske, ove godine nigde nisam bila već me je u tome zamenio moj sin. Na planini volim da ustajem rano. Ritualno ispijam jutarnju kafu na terasi hotela „Grand“, zatim doručkujem najbolju gibanicu u „Skaj aveniji“, a potom sledi prepodnevno skijanje koje zahteva mnogo sna i odmora - kaže Marijana koja će uskoro posetiti i Kicbil, poznato skijalište u Austriji.
- Na Kopaonik poslednjih godina odlazim krajem januara, pa će tako biti i ovog puta. Dok su mi deca bila na školovanju u Švajcarskoj redovno sam išla i u Štad, koji nam je bio omiljeno mesto za skijanje u toj zemlji - objašnjava atraktivna Novosađanka, koja otkriva da će se za mesec i po dana na našem tržištu pojaviti njen prvi parfem.
- Pripreme su u toku i moj jedini projekat tokom januara bio je rad na parfemu. Smatram da je bočica mirisa najbolji prijatelj svakoj ženi i muškarcu jer je to „tekuća“ emocija koja nas podseća na lepe trenutke - zaključuje poznata kreatorka.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin