Dejvid Bekam: Nisam želeo medijsku pažnju

Dejvid Bekam: Nisam želeo medijsku pažnju

Autor: | 25/01/2012

0

Dejvid Bekam, najslavniji fudbaler na svetu koji novac zarađuje čak i kada sapava, kaže da nikada nije mogao ni da pretpostavi da će biti toliko poznat, jer je u životu jedino imao želju da igra fudbal. Tridesetšestogodišnji Dejvid uživa u srećnom braku sa Viktorijom i njihovo četvoro dece, ali kako kaže, njegova fudbalska karijera se drastično promenila kada je oženio slavnu pevačicu.
- Nikada nisam želeo da budem toliko poznat. Jedino što sam ikada želeo je da igram fudbal - rekao je nedavno Bekam u jednom intervjuu.
Tada je dodao da je svestan da u ovim godinama nema mnogo toga još da učini kako bi postao bolji igrač, ali da planira još mnogo toga pre nego što ode u penziju.
- Znam koje su mi granice, znam kako mogu da igram i koliko. Tako sam se i ponašao u poslednjih nekoliko godina - priznao je Dejvid.
Tom prilikom je priznao i da će mu biti izuzetna čast ukoliko i ovog leta bude kapiten reprezentacije Velike Britanije, jer će momci sa ostrva učestvovati na letnjim Olimpijskim igrama.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti