Gvinet Paltrou: Pobornik sam prirodne lepote

Gvinet Paltrou: Pobornik sam prirodne lepote

Autor: | 02/02/2012

0

Poznata glumica Gvinet Paltrou otkrila je tajnu svog uspešnog osmogodišnjeg braka sa zvezdom benda "Koldplej", Krisom Martinom. Rekla je da je najvažnije da stigne kući pre njega, kako bi mu spremila večeru. Ona je u intervjuu koji je nedavno dala za američki "Harper's Bazaar" priznala kako sama sprema sve obroke za svog supruga, kćerkicu Epl i sina Mojsija, a bila je izričito negativnog stava kada je reč o plastičnoj hirurgiji.
- Imam malu decu u školi svakog dana. S obzirom na to da želim više od svega da održim svoj brak i porodicu, moram da budem kod kuće kako bi ih dočekala kada se vrate posle celodnevnih obaveza - istakla je Gvinet u intervjuu.

Ona je dodala da je čak i turneja benda "Kolplej", čiji je član njen suprug, isplanirana tako da svake tri nedelje naprave pauzu, i dođu kućama, bar na deset dana.
Gvinet je, između ostalog, govorila i o značaju braka:
- Moji roditelji su bili u braku više od 30 godina, i nikada nisu poželeli da se razvedu u isto vreme. Svaki put kada prolazite kroz bračnu krizu, izađete jači iz svega toga, otkrijete nešto novo. Postanete bolji ljudi. To je slučaj sa mom i sa Krisom, i evo, mi smo posle osam godina i dalje u braku, srećni - rekla je glumica.
Tokom razgovora, Gvinet je rekla kako je veliki protivnik plastične hirurgije, tako da nikada neće koristiti botoks za ulepšavanje.
- Ja ću prihvatiti svoje bore. Zaista ne volim te stvari sa botoksom - bila je odsečna Gvinet.
Za ovaj intervju Gvinet je pozirala u izazovnim crnim haljinama.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin